You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1 Pret |
0 produse, 0 lei Vezi cosul
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'ORDER BY ord' at line 1


Categoria:
Pentru informatii: 0751 24 26 26 | comenzi@preturi-centrale.ro
Detalii tehnice

Centrale termice in condensatie

Centralele termice în condensaţie aduc îmbunătăţiri considerabile în domeniul sistemelor de încălzire prin oferirea unui randament sporit de căldură şi apă caldă menajeră. Tehnologia sofisticată utilizată pentru la acest tip de centrale, obţinută în zeci de ani de perfecţionare, face ca nivelul de eficienţă să ajungă la peste 100%, iar economia rezultată să fie de până la 30% faţă de cele obişnuite.
» citeste
Cum alegem centrala termica ?

Cum alegem centrala termica?

Compania Ariston Thermo Romania a realizat un studiu in legatura cu procesul decizional care se desfasoara in cazul achizitei unei centrale termice de apartament . Astfel, liderul pietei locale de profil, ofera o serie de sfaturi privind alegerea si montarea acestora.
» citeste
Punerea in functiune a centralelor termice

Punerea in functiune a centralelor termice (PIF)

Nu confundati cu instalarea, punerea in functiune a centralelor termice (PIF) reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR A1 din 2002, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.
» citeste
Verifcarea tehnica periodica a centralelor termice

Verificarea tehnica periodica a centralelor termice (VTP)

Echipamentele de incalzire individuale fac obiectul unor reglementari legislative, printre care si verificarea tehnica periodica, realizata la fiecare doi ani.
» citeste