0 produse, 0 lei Vezi cosul
Centrala termica Ariston GENUS EVO 35 FF
Cod produs: AR006 | Producator:  Ariston Italia |
Categoria: » Centrale termice pe gaz » Centrale termice Ariston
Pret vechi 3850.00 lei
Pret: 3250.00 lei   (tva inclus)
(-15% discount) Economisesti: 600 Lei
Pentru informatii: 0751 24 26 26 | comenzi@preturi-centrale.ro
Detalii tehnice Centrala termica Ariston GENUS EVO 35 FF
» Centrale termice pe gaz » Centrale termice Ariston

Centrala termica Ariston GENUS EVO 35  FF 
Putere termica incalzire: 34,50 kw
Putere termica A.C.M.: 36 kw
Dotata cu functiile "Auto" si "Info top.
Kit evacuare inclus.
Garantie: 5 ani
Producator: Ariston ItaliaCentrala termica Ariston GENUS EVO 35 FF:
Ardere conventionala  
Tiraj fortat  
Camera de ardere etansa  
Preparare acm cu schimbator secundar in placi  
Putere Termica:
Putere termica max: 34.50 kW
Putere termica a.c.m: 36 kW

Randament:
Randament max: 93.9 %
Randament la 30% din putere: 92.6 %
Eficienta energetica (Dir. CE/92/42) ***  
Circuit apa calda:
Debit apa calda Δt 25°C 19.2 l/min
Debit apa calda Δt 35°C 13.7 l/min
Reglare temperatura: 60/36  
Circuit incalzire:
Reglare temperatura: 85/32  
Presiune max.: 3 bar
Alte detalii:
Tip de gaz: GN  
Caracteristici electrice:
Consum electric: 152 W
Tensiune de alimentare: 230/50 V/Hz
Protectie electrica: X5D IP
Dimensiunile aparatului:
Inaltime: 770 mm
Latime: 440 mm
Adancime: 315 mm
Greutate neta: 33 kg

Compacta, cu tiraj fortat, dotata cu functiile "Auto" si "Info top".
Atunci cand selectati functia "Auto", centrala Ariston va alege cei mai buni parametri de functionare, in functie de conditiile atmosferice existente, de tipul accesoriilor externe utilizate si bineinteles in functie de performantele setate si de gradul de confort dorit. Acum va puteti bucura de un confort absolut, simultan cu rationalizarea si diminuarea consumului de gaz. Aceasta datorita functiei "Auto" combinata cu senzorii de monitorizare a conditiilor externe de temperatura si gratie performantelor de top si a eficientei in ceea ce priveste obtinerea de apa calda menajera, ambelor acordandu-li-se maximum de eficienta.
Panoul de comanda este unul digital, fiind dotat cu functii complexe dar simplu de accesat, reglat si vizualizat.
Echipamentul comunica cu tine prin intermediul sistemului "Info", care va ofera accesul imediat si intuitiv la informatii vizand functionarea si performantele centralei.
Afisajul LCD va arata valorile temperaturilor, presiunii, zilele ramase pana la urmatoarea inspectie tehnica, managementul diferitelor zone de temperatura ale caminului dumneavoastra si aparitia oricarei disfunctionalitati. Toate aceste informatii la care se adauga si altele, genereaza un dialog util pentru dumneavoastra, permitandu-va in permanenta sa cunoasteti starea de functionare a echipamentului si nivelul de performanta, implicit de confort de care beneficiati.
Sunt monitorizate in permanenta conditiile externe si sunt adaptate functiile si performantele in consecinta, totodata semnalizand promt eventualele disfunctionalitati, situatie in care se va indica cu exactitate ce anume trebuie sa faceti.
In situatia unei caderi de presiune pe circuitul de incalzire, sistemul de umplere semiautomata va semnaliza scaderea presiunii la nivelul afisajului digital. Tot ceea ce trebuie sa faceti este o simpla apasare pe buton, permitand asftfel sistemului sa revina la presiunea ideala.
Componentele gestionate electronic (vinetilatorul si pompa) isi ajusteaza performantele la nevoile particulare ale sistemului de incalzire asigurand in acest mod reducerea substantiala a consumului energetic fara a afecta confortul dorit de utilizator, indiferent de natura conditiilor meteo.
Puteti opta pentru una din cele doua variante ale functiei de confort: "Confort Plus" (urgentarea la maxim a prepararii apei calde obtinand-o in doar 5 secunde) sau "Confort" (apa calda se obtine in aceleasi 5 secunde dar functia se dezactiveaza automat dupa 30 de minute de la ultima deschidere a robinetului, evitandu-se astfel consumurile nejustificate).
Noua placa electronica incorporata face posibila interactiunea intre aceasta si noile accesorii de monitorizare si control a temperaturilor, interactiune transpusa in functiile "Auto" si "Info". Simultan placa electronica controleaza functionarea si comportamentul turutor sistemelor clasice de siguranta:
- protectia la inghet (utilizeaza 2 nivele de temperatura)
- protectia impotriva blocarii electropompei de circulatie (asigura functionarea perfecta a pompei chiar si dupa perioade lungi de inactivitate)
- intreruperea de siguranta a functionarii electropompei de circulatie si analiza gazelor rezultate in urma arderilor
- protectia schimbatorului primar impotriva socurilor termice si a socului hidraulic
- sistem de auto-diagnoza in timp real
- sistem de inregistrare a datelor rezultate in urma auto-diagnozei.
La nivelul panoului de comanda se pot planifica si afisa timpii si intervalele de operare ale centralei pe parcursul unei zile, fara a fi nevoie de alte dispozitive.

 

 

 

Specificatii:

Centrale termice in condensatie

Centralele termice în condensaţie aduc îmbunătăţiri considerabile în domeniul sistemelor de încălzire prin oferirea unui randament sporit de căldură şi apă caldă menajeră. Tehnologia sofisticată utilizată pentru la acest tip de centrale, obţinută în zeci de ani de perfecţionare, face ca nivelul de eficienţă să ajungă la peste 100%, iar economia rezultată să fie de până la 30% faţă de cele obişnuite.
» citeste
Cum alegem centrala termica ?

Cum alegem centrala termica?

Compania Ariston Thermo Romania a realizat un studiu in legatura cu procesul decizional care se desfasoara in cazul achizitei unei centrale termice de apartament . Astfel, liderul pietei locale de profil, ofera o serie de sfaturi privind alegerea si montarea acestora.
» citeste
Punerea in functiune a centralelor termice

Punerea in functiune a centralelor termice (PIF)

Nu confundati cu instalarea, punerea in functiune a centralelor termice (PIF) reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR A1 din 2002, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.
» citeste
Verifcarea tehnica periodica a centralelor termice

Verificarea tehnica periodica a centralelor termice (VTP)

Echipamentele de incalzire individuale fac obiectul unor reglementari legislative, printre care si verificarea tehnica periodica, realizata la fiecare doi ani.
» citeste