0 produse, lei Vezi cosul
Centrale termice Viessmann
Alege producatorul:
Viessmann Germania [2]
Centralele termice în condensaţie aduc îmbunătăţiri considerabile în domeniul sistemelor de încălzire prin oferirea unui randament sporit de căldură şi apă caldă menajeră. Tehnologia sofisticată utilizată pentru la acest tip de centrale, obţinută în zeci de ani de perfecţionare, face ca nivelul de eficienţă să ajungă la peste 100%, iar economia rezultată să fie de până la 30% faţă de cele obişnuite.
» citeste
Compania Ariston Thermo Romania a realizat un studiu in legatura cu procesul decizional care se desfasoara in cazul achizitei unei centrale termice de apartament . Astfel, liderul pietei locale de profil, ofera o serie de sfaturi privind alegerea si montarea acestora.
» citeste
Nu confundati cu instalarea, punerea in functiune a centralelor termice (PIF) reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR A1 din 2002, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.
» citeste
Echipamentele de incalzire individuale fac obiectul unor reglementari legislative, printre care si verificarea tehnica periodica, realizata la fiecare doi ani.
» citeste
   

Centrale termice Viessmann


Preturi-Centrale.ro va ofera Centrale termice Viessmann la cele mai bune preturi din piata. Livrarea se face in toata tara, prin flota auto proprie sau prin curier. Timpul de livrare depinde de de stocul disponibil la momentul plasarii comenzii.


Sorteaza dupa: Denumire sau  Pret
2720.00 lei 
2490.00 lei 

Producator: Viessmann Germania

Centrala termica Viessmann Vitopend 100 WH1D/24 kw modelul NOU cu afisaj digital si racorduri de legatura din cupru.
3550.00 lei  

Producator: Viessmann Germania

Centrala termica Viessmann Vitopend 100 WH1D / 31 kW. Centrala termica murala cu tiraj fortat cu filtru pentru dedurizarea apei.Centrala murala pentru incalzire pe combustibil gazos cu