0 produse, lei Vezi cosul
Centrale termice CALOMA
Alege producatorul:
Caloma Romania [2]
Disponibilitate
In curand [2]
Centralele termice în condensaţie aduc îmbunătăţiri considerabile în domeniul sistemelor de încălzire prin oferirea unui randament sporit de căldură şi apă caldă menajeră. Tehnologia sofisticată utilizată pentru la acest tip de centrale, obţinută în zeci de ani de perfecţionare, face ca nivelul de eficienţă să ajungă la peste 100%, iar economia rezultată să fie de până la 30% faţă de cele obişnuite.
» citeste
Compania Ariston Thermo Romania a realizat un studiu in legatura cu procesul decizional care se desfasoara in cazul achizitei unei centrale termice de apartament . Astfel, liderul pietei locale de profil, ofera o serie de sfaturi privind alegerea si montarea acestora.
» citeste
Nu confundati cu instalarea, punerea in functiune a centralelor termice (PIF) reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR A1 din 2002, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.
» citeste
Echipamentele de incalzire individuale fac obiectul unor reglementari legislative, printre care si verificarea tehnica periodica, realizata la fiecare doi ani.
» citeste
   

Centrale termice CALOMA


Preturi-Centrale.ro va ofera Centrale termice CALOMA la cele mai bune preturi din piata. Livrarea se face in toata tara, prin flota auto proprie sau prin curier. Timpul de livrare depinde de de stocul disponibil la momentul plasarii comenzii.


Sorteaza dupa: Denumire sau  Pret
Foto Centrala termica Caloma 21H de 24 kw

Producator: Caloma Romania

Centrala termica Caloma 21H de 24 kw construita si adaptate pentru incalzirea apartamentelor, gama de putere fiind calculata special pentru acest tip de locuinte. In acest fel eficienta este garantat
Foto Centrala termica Caloma 24T de 28 kw

Producator: Caloma Romania

Centrala termica Caloma 24T de 28 kw construita si adaptate pentru incalzirea apartamentelor, gama de putere fiind calculata special pentru acest tip de locuinte. In acest fel eficienta este garantat